Ben jij eigenlijk een topvoetballer en wil je succesvol zijn? SportWerkt! is een project van de gemeente Zoetermeer in samenwerking met Stichting Kolorido

Posted on mei 31, 2018 by admin in Uncategorized

Als je niet ken winnen, moet je zorgen dat je niet verliest!

Johan Cruijff”

 

Ben jij eigenlijk een topvoetballer en wil je succesvol zijn?

 

SportWerkt! helpt  JOU daarbij! SportWerkt! is een project van de gemeente Zoetermeer in samenwerking met Stichting Kolorido.

Stichting Kolorido voert wijkgerichte projecten uit op het gebied van sport, gezondheid, milieu en participatie.

 

SportWerkt! is een maatschappelijk project waarbij JIJ nooit een nummer bent.

Het project is gericht op een snelle en effectieve coaching naar scholing en/ of werk. Het gaat hierbij om individueel maatwerk. Daarbij gaan wij uit van JOUW  kwaliteiten! JIJ wordt het gehele proces ondersteund door een persoonlijke jobcoach, die JOU adviseert en coacht.

Trainingen door de Werkacademie en bemiddeling  door het Werkgeverservicepunt- Zuidholland Centraal zijn onderdeel van SportWerkt!  

Het enige wat wij van JOU  vragen is passie voor voetbal of de potentie hebben om je voetbalkwaliteiten verder te ontwikkelen. Daarnaast verwachten wij motivatie/ inzet.

 

Zet daarom vandaag nog de eerste stap en bel of app naar Mansour Darkaoui 06-25699081.

 

Met sportieve Groet,

Team SportWerkt!

 

Comments are closed.

  • Partners

    Bryan Parmo
  • Sponsors

    BGE
  • Vacatures

    Stagiares gezocht! Wil jij de uitdaging aan om de kersverse Stichting Kolorido meer leven in te blazen! Zie jij het wel zitten om te werken met en voor multiculturele groepen in Nederland? Dan zijn wij op zoek naar jou!