Kolorido Soccer Stars

Soccer Stars is de eerste echte zaal voetbalschool van Zoetermeer.

Werkwijze

Door de kinderen op een plezierige methode en met goede begeleiding, de basistechnieken aan te leren, geven we iedereen de tijd en mogelijkheid een goede basis te leggen voor de toekomst. Nadat de kinderen de basistechnieken beheersen zullen we met weerstand verder trainen waardoor de groei wordt gestimuleerd. Doordat wij met een trainersstaf werken waar iedereen een eigen specialiteit heeft, kunnen we een compleet plaatje meegeven aan de spelers. Samen staan we sterk! Hierdoor kunnen we spelers van elk niveau beter maken! Alles bij elkaar; de ideale omstandigheden om iedere speler beter te maken bij voetbalschool Soccer stars. Techniek is belangrijk bij voetballen. Door de kinderen op jonge leeftijd de juiste technieken aan te leren zullen ze de juiste groei doormaken, baas over de bal worden en met zelfvertrouwen gaan voetballen.

Techniek oefeningen:

Passen/trappen, aanname, balvaardigheid, schijn/passeerbewegingen, controleren en domineren, koppen, scoren, dribbelen en drijven, loop en coördinatie training.

Tactiek:

Naast de techniek is tactiek ook heel belangrijk in het voetballen. Voor een speler is het belangrijk om de juiste keuzes te maken. Door hierop te trainen en de juiste aanwijzingen te krijgen van de trainers leren de kinderen keuzes als snelheid, looprichting en acties op het juiste moment in te zetten. Hierdoor zal het plezier en de zelfverzekerdheid tijdens het voetballen toe nemen.

Fysiek en mentaal:

Tijdens de trainingen zal er ook aan het fysieke gedeelte gewerkt worden door middel van trainen van voetenwerk, snelheid, 1 tegen 1 duel en andere oefeningen om de fysieke conditie te vergroten.

Tijdens onze trainingen zal er ook gewerkt worden aan het mentale gedeelte door middel van de juiste coaching op het juiste moment. Door de jongens aan te moedigen of iets nou goed of niet goed gaat en door te blijven gaan totdat iets wel lukt zal de speler ervaren dat als ze doorzetten ze grote stappen kunnen maken en meer plezier zullen beleven aan voetballen.

Zoals bij onze reguliere zaaltrainingen hanteren we ook bij de veld cyclussen dezelfde facetten: Plezier & kwaliteit staan voorop!

Voor meer informatie en inschrijven, bezoek www.soccerstars.nl

  • Partners

    Bryan Parmo
  • Sponsors

    BGE
  • Vacatures

    Stagiares gezocht! Wil jij de uitdaging aan om de kersverse Stichting Kolorido meer leven in te blazen! Zie jij het wel zitten om te werken met en voor multiculturele groepen in Nederland? Dan zijn wij op zoek naar jou!