Projectmanagement

Naast onze eigen projecten kunt u de organisatie van uw (sportieve) activiteit voor één of meerdere culturele groepen geheel of gedeeltelijk uit handen geven.  Hebt u de tijd, kennis en/of mankracht niet in huis? Huur Kolorido dan in als projectmanager voor (een deel van) het project. Wij stemmen onze rol af op uw behoefte.

Ondersteunde projecten
De vertegenwoordiger van de stichting hebben de nodige ervaring van projectmanagement opgedaan voorafgaand, tijdens en na hun studie Sportmanagement. Activiteiten waar zij een bijdrage aan hebben geleverd zijn:

Gehele organisatie
Multi Culti Cup 2008, 2009 en 2010, diverse sportdagen voor middelbare scholen en voetbal-, basketbal- en turnwedstrijden.

Gedeeltelijke organisatie
Diverse sportdagen, toernooien, missverkiezingen en sportevenementen als Koninkrijkspelen 2007, De Gezonde Make a Diffrence Day (Spuiplein).

  • Partners

    Bryan Parmo
  • Sponsors

    BGE
  • Vacatures

    Stagiares gezocht! Wil jij de uitdaging aan om de kersverse Stichting Kolorido meer leven in te blazen! Zie jij het wel zitten om te werken met en voor multiculturele groepen in Nederland? Dan zijn wij op zoek naar jou!