Jordy Ramakers van Praag

JordyGraag stel ik mezelf even aan u voor.

Ik ben Jordy Ramakers van Praag, hoofdtrainer van voetbalschool Soccerstars.

Nadat ik zelf altijd op een hoog niveau heb gevoetbald was het in 2013 tijd voor de nieuwe generatie voetballers in mijn gezin. Mijn zoon begon bij de mini pupillen van sv DWO in Zoetermeer.

Dit seizoen was ik niet de voetballer maar de trainer, dit deed ik met heel veel plezier.

Daarna ben ik 2 jaar hoofdtrainer van de F pupillen geweest, in deze periode heb ik de diploma’s pupillentrainer en juniorentrainer van de KNVB behaald.

In mijn tijd als trainer bij sv DWO merkte ik dat er wel vrijwilligers waren die het leuk vonden om de kinderen training te geven maar hierbij ontbrak bijna altijd de ervaring.

Ik vind het erg belangrijk dat alle kinderen die dit willen de mogelijkheid hebben om op hun eigen niveau met de juiste sturing van ervaren trainers kunnen leren voetballen. Dit is de reden dat we vanuit stichting Kolorido het project Soccerstars zijn gestart.

  • Partners

    Bryan Parmo
  • Sponsors

    BGE
  • Vacatures

    Stagiares gezocht! Wil jij de uitdaging aan om de kersverse Stichting Kolorido meer leven in te blazen! Zie jij het wel zitten om te werken met en voor multiculturele groepen in Nederland? Dan zijn wij op zoek naar jou!