Happy Hour 3.0

Flyer A4 NL

Happy Hour 3.0, in opdracht van 3.0 Maatschappelijke Projectontwikkeling- en Management heeft Stichting Kolorido het project ontwikkeld van idee tot uitvoering.
Happy Hour 3.0 is een activiteit voor alle Antillianen (voornamelijk) woonachtig in de wijk Moerwijk. De activiteit is in het leven geroepen om Antillianen te informeren, enthousiastmeren en motiveren om hun talenten te gebruiken om activiteiten te initiëren voor en door de Antilliaanse gemeenschap. Het komt vaak voor dat Antillianen in negatief in de media gepresenteerd worden terwijl Antillianen vele sterke punten en talenten hebben die op de achtergrond blijven staan. Hierin wil de organisatie een verandering in brengen en Antillianen te laten uitblinken. Het ultieme doel is met o.a. de Antilliaanse te komen tot een participatie-huis-kamer waar dit soort activiteiten kunnen worden geschieden.

Foto’s van het project

Deze diashow vereist JavaScript.

  • Partners

    Bryan Parmo
  • Sponsors

    BGE
  • Vacatures

    Stagiares gezocht! Wil jij de uitdaging aan om de kersverse Stichting Kolorido meer leven in te blazen! Zie jij het wel zitten om te werken met en voor multiculturele groepen in Nederland? Dan zijn wij op zoek naar jou!